© 2020. Toate drepturile rezervate. by CREARESITEURI.COM.

Pyre.ro este un nou concept in materie de site-uri de matrimoniale din Romania. De ce zicem ca este nou? Pentru ca promoveaza o maniera inedita de a intalni pe cineva special.

Conceptul pe care ne bazam si prin care ne dorim sa ne cream un renume cand vine vorba de site-uri de intalniri serioase, este simplu. Lumea este intr-o continua schimbare si totul se desfasoara cu rapiditate. In aceste conditii, intalnirea persoanei potrivite poate deveni dificila, in special cand apar diferite presiuni. De regula acestea sunt un program foarte incarcat la locul de munca sau lipsa de interes pe fondul oboselii cand vine vorba de a participa la diverse evenimente.

Scopul nostru este sa aducem femei si barbati din intreaga tara la un loc si sa facilitam un mediu sigur pentru a se cunoaste. Fie ca esti:

  •  barbat in cautarea unei feme,
  • femeie in cautarea unui barbat,
  • ai propriile convingeri cand vine vorba de gasirea partenerului ideal,
  • doar simti nevoia de socializare,

Pyre.ro poate deveni mediul ideal pentru a gasi exact ce ai nevoie.

Este foarte simplu sa devi membu al comunitatii Pyre.ro.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi butonul Inregistreaza-te completezi toate datele si vei fi conectat instant.

Dupa inregistrare devii membru Pyre.ro. Este clar si la obiect. Nu exista intrebari indiscrete. Nu promovam teste de personalitate la care, sa fim sinceri, toata lumea tinde sa ocoleasca adevarul. Noi consideram ca membii nostri sunt suficienti de capabili incat sa isi gaseasca singuri partenerii.

Calitatea este extrem de importanta pentru noi. Din acest motiv, incurajam pe toti cei care doresc sa ne testeze serviciile sau sunt deja clienti fideli sa ne sesizeze orice inconvenienta intalnita. Suntem transparenti si mereu atenti cand vine vorba de protectia datelor.

Ne dorim expres sa fim perceputi ca facand parte din categoria de site-uri de intalniri serioase. De aceea am decis sa simplificam cat mai mult procesul de dating din Romania. In consecinta, totul este foarte simplu cu noi. Nu ne bazam pe colectarea de date personale si pe formulare interminabile, ci pe etape simple si practice.

Înregistrează-te

© 2020. Toate drepturile rezervate. by CREARESITEURI.COM.
Web
Analytics Made Easy - StatCounter
TOP